Klik hier om je review te plaatsen

kwaliteit

 Door Erica op 20-01-2013 13:42:59
Informele nette ontvangst, een verzorgde massageruimte, aandacht voor intakegesprek voorafgaand aan de eerste massage en een professionele, goed uitgevoerde massage.\nKan al met al niet anders zeggen dan dat ik zeer tevreden was met deze massage. Binnenkort weer nieuwe afspraak maken.

5 sterren voor massagepraktijk Heerluk

 Door Shirley op 18-01-2013 21:13:53
Na de goede verhalen van mijn zus Sandy en ook enthousiaste geluiden van mijn zeer kritische moeder, ben ik ook om. Inmiddels al 2x bij Saskia geweest, al moet ik ervoor speciaal uit Amsterdam komen. Absoluut een 5* massagepraktijk!

Heerluk ontspannen

 Door Merel op 18-01-2013 17:18:42
Onlangs een heerlijke massage gehad van Saskia. Bij het betreden van de kamer hangt er al een ontspannen sfeer. Het was een heerlijk ontspannen uurtje en zelfs de dagen erna voelde ik me ontspannen en heb ik heerlijk kunnen slapen. Een echte aanrader!

Massage

 Door Linda op 06-01-2013 15:20:17
Ongeveer 3 weken geleden een massage gehad bij massagepraktijk Heerluk. Ik stond altijd wat sceptisch tegenover een massagepraktijk aan huis, maar omdat ik de 'grote' praktijken ook zat was, toch via internet bij Heerluk uitgekomen.\nDaar genoten van een heerlijke massage, in een mooie en professioneel ingerichte ruimte. Zodra je over de drempel stapt begint de stress van de dagelijkse bezigheden weg te stromen. Echt enkele weken een positief effect gemerkt van de massage, minder spierpijnen, minder hoofdpijn en de eerste dagen een heerlijk ontspannen gevoel. Ik ga binnenkort weer terug voor een nieuwe massage en zal dit ook zeker blijven herhalen! Bedankt voor de heerluke massage!

Weg met de stress

 Door Sandy op 30-11-2012 11:06:52
Het is elke keer weer genieten bij Saskia, al 7x geweest. Moeder en zus ook langsgestuurd, zij vonden het ook HEERLUK!\nAlles is zo goed verzorgd: rustgevend ingerichte kamer, schoon, verwarmde olie, verwarmde handdoek. Aan alles is gedacht. Leuke persoonlijkheid en geweldige massages. Ga zo door!

Massage

 Door Monique op 25-10-2012 12:25:10
Het is alweer een tijdje terug dat ik de massage heb gehad maar het was in een woord zalig! Echt een aanrader!

Absolute aanrader

 Door Jose op 19-10-2012 07:12:15
Via Groupon maakte ik kennis met Massagepraktijk Heerluk.\nToen ik belde voor een afspraak was de bon al bijna verlopen maar dat was geen enkel probleem en ik mocht een afspraak maken op het tijdstip dat mij het beste uitkwam.De praktijk bevindt zich in een woonhuis maar zodra ik door de voordeur stapte merkte ik daar niets meer van. Een hartelijke ontvangst in een professionele ruimte. Er was een korte intake om te bespreken welke massage het beste bij mij paste. De massage was heel erg goed en door de grote betrokkenheid en hartelijkheid van Saskia voelde ik mij heel ontspannen toen ik weer naar huis ging. Ik heb dan ook meteen een nieuwe afspraak gemaakt. Hoewel ik normaal nooit reviews invul kon ik het deze keer niet laten omdat het echt een hele goede ervaring was om daar te zijn. Saskia bedankt!

Hoofdpijnmassage

 Door Kimberley op 07-10-2012 19:36:59
Al jaren heb ik last van hoofdpijn. Ik had nooit gedacht dat een massage daarbij kon helpen. Saskia weet precies de spieren te vinden die vaak hoofdpijn veroorzaken en masseert deze stevig. Na de massage voelde mijn spieren gelijk minder gespannen aan. Waardoor ik dus ook minder vaak en minder hevig hoofdpijn heb. De praktijk is heel rustgevend ingericht en Saskia is super sociaal. Zeker een aanrader!