Klik hier om je review te plaatsen

Een tevreden Klant

 Door Inge Kuiper op 04-11-2014 20:59:40
Hierbij kan ik iedereen aanraden deze weldaad te ondergaan super,\nJe kunt zelf aangeven wat je wel en niet wil en dit wordt dan ook goed toegepast tijdens de behandeling. Ook heb ik ervaren dat mijn klachten van mijn nek,benen en schouders een stuk minder zijn dus ook nog eens goed voor je lijf. Ik heb mijn nieuwe afspraak al weer gemaakt. Saskia tot snel je bent een echte Topper, Leg mijn rittenkaart maar vast klaar. Gr inge

Heerluk!

 Door Hilde op 19-09-2014 12:44:51
Opeens ontstond de gedachte aan een massage na dagen van pittige hoofdpijn ....... Almere een beetje ver van mijn woonplaats ...... telefoontje gepleegd ...... Saskia zei \geen probleem\

Heerluk ontspannen met hotstones!

 Door Linda op 01-04-2014 18:26:11
Ik kom al meer dan een jaar zeker eens per maand bij Saskia voor een massage van 1.5 uur. Altijd genieten, ontspannen en zeker niet minder belangrijk een vermindering van mijn nek/schouder klachten. \nSinds eind vorig jaar begonnen met de hotstone behandelingen. Wat een Heerluke combinatie! De massage van 1.5 uur is echt naar eigen invulling, harder/zachter, meer aandacht voor rug/nek/schouders/benen, wel of geen stenen op bepaalde plekken, temperatuur van de stenen. Hierdoor is de massage voor iedereen passend. Ik kan Heerluk aan iedereen aanraden en zal ook zeker maandelijks terug blijven komen!

Even helemaal ontspannen!

 Door Kim op 25-03-2014 08:21:03
Afgelopen vrijdag voor het eerst geweest! \nEen heel uur lekker ontspannen, en de druk is eindelijk van mijn schouders en rug af! Gauw weer een nieuwe afspraak maken, was zeker voor herhaling vatbaar!

Top!

 Door Judith op 19-03-2014 13:56:45
De naam van de praktijk doet echt recht aan de massages die je van Saskia krijgt. Helaas lukt het me even niet om te komen vanwege allerlei drukke beslommeringen, maar als ik weer tijd heb, hoor je zeker weer van me Saskia! Groetjes, Judith

Heerluk ontspannen

 Door Martine op 18-03-2014 10:24:44
Als verjaardagscadeautje een heerlijke massage cadeau gehad. Het perfecte cadeau in wat toevallig een heel drukke tijd voor mij was. Even een uurtje ontspannen. 'Heerluk' is een toepasselijke naam, want dat is de enige manier waarop ik de massage kan omschrijven. Zeker voor herhaling vatbaar!

absolute bliss!

 Door carol op 03-03-2014 12:32:12
i have had two massages now with saskia and both times i came away feeling very relaxed & peaceful within. saskia's style is open, attentive, warm and healing. her studio is inviting, warm and very zen-appealing. it is a perfect escape for a dose of healthy peace of mind and body-care. another perk: i snapped up a gift certficate that i knew would be a birthday hit for a dear girlfriend! looking forward to my next hour of absolute bliss!

H e l e m a a l tevreden. Goede ervaring !

 Door Joke op 25-02-2014 14:48:24
Vandaag genoten van de massage. Een aanrader.\nPerfecte ontvangst, goede ruimte, geen omgevingsgeluiden, massage eindigt in een mooi tempo en niet onverwacht. Saskia stemt zich verfijnd op je af en masseert in mijn geval, heel stevig. Werkt met heerlijk geurende warme olie, warme handdoeken.Ik ben heel tevreden weggegaan en verheug mij op de volgende keer.