Over mij

Massage-Almere-'Heerluk'-afspraak-buttonHeerluk Massage Almere_over mij SaskiaHallo en welkom op de site van massage praktijk 'Heerluk'.
Ik ben Saskia. Wil je even lekker ontspannen en weer bruisen van energie? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

 

Waarom ben ik gaan masseren?

Een aantal jaar geleden ben ik me bewust geworden hoe ik mezelf altijd voorbij liep, in allerlei situaties zoals bijvoorbeeld in het werk maar ook prive. Erg stressvol en vermoeiend! Ik maakte me zorgen, niet alleen om mezelf maar ook om anderen, want in deze tijden vragen we allemaal erg veel van onszelf. Momenten van rust zijn schaars, terwijl ze juist zo belangrijk zijn!

Ik wilde het roer omgooien en voor mij echt toegevoegde waarde leveren van mens tot mens! Ik heb me toen opgegeven voor verschillende massage opleidingen die ik met goed gevolg heb afgelegd. Zo kon ik mijn eigen praktijk aan huis starten in Almere Muziekwijk. Dit om mensen het blije, ontspannen gevoel van een massage te geven, wat ikzelf ook zo 'Heerluk' vind!
Aangezien ik me wil blijven ontwikkelen op massage gebied, zal mijn aanbod zich blijven uitbreiden!

Naast het masseren ben ik in september 2011 een opleiding tot stresscounselor begonnen. Erg inspirerend en wat mij betreft een mooie aanvulling op het masseren! Ik heb hiermee veel kennis opgebouwd met betrekking tot de oorzaken, gevolgen van en het omgaan met stress. Belangrijke informatie die ik met je kan delen, zodat je weer (of nog meer) kunt bruisen van energie en gelukkig bent!

Ik ben nu gelukkig met wat ik doe en wil graag mijn steentje bijdragen aan jouw ontspanning, gezondheid en energie.
Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten en je een massage te mogen geven!

Het is druk bij Heerluk. Vanaf woensdag 22 januari is er weer plek voor nieuwe afspraken! Sluiten