Zwangerschapsmassage

Zwangerschapsmassage Almere
 

Een nieuw leven dat in jouw buik groeit, wat een wonder! Als je er bij stilstaat is het ongelofelijk wat er allemaal gebeurt met het kindje,maar ook met jouw lichaam in deze periode. In 9 maanden tijd verandert er een heleboel in je lijf. Dit kan gepaard gaan met de nodige ongemakken.Een massage kan uitkomst bieden bij zowel lichamelijke klachten als geestelijke en emotionele spanningen.
Tijdens een massage krijgt het lichaam de tijd om te herstellen en kan het o.a. zorgen voor betere slaap, minder aanmaak van stresshormonen en minder rugpijn.Meer zuurstof en voedingstoffen kunnen het kindje bereiken aangezien een massage ook de doorbloeding bevordert.Dus niet alleen jij profiteert van een massage, maar ook je baby!Deze massage is een volledige lichaamsmassage op maat. Jouw wensen staan bij mij centraal.Het doel van de massage is even ‘heerluk’ ontspannen. Tijdens de massage lig je zowel op je zij als rug met een zalig kussen ter ondersteuning. Je zult worden gemasseerd met een warme, natuurzuivere olie.

Er wordt geen dieptemassage met drukpunten uitgeoefend, omdat dit mogelijk een nadelig effect zou kunnen hebben op de zwangerschap.

Belangrijk!
Het eerste trimester is een spannende tijd waarbij de foetus wordt gevormd. Aangezien een massage in die periode teveel kan zijn voor een lichaam en de foetus, wordt massage in die tijd afgeraden. Vanaf het 2etrimester tot aan vlak voor de bevalling is een massage meer dan welkom, mits de zwangerschap op een goede manier verloopt en de baby gezond is.Na de bevalling kun je je na ca. 4 weken weer laten masseren (bij keizersnede ca. 6 weken).Deze massage is ook geschikt als je niet zwanger bent, maar (om wat voor reden dan ook) niet  op je buik kunt liggen.


Contra indicaties bij zwangerschap
In sommige gevallen, zogenaamde contra- indicaties, kan er niet of in overleg met arts/verloskundige gemasseerd worden:

  • Bloedingen
  • Eerdere miskramen
  • Te hoge of te lage bloeddruk zeker i.c.m. vasthouden van vocht

Weet je niet zeker of een massage voor jou verstandig is tijdens de zwangerschap, neem dan eerst contact op met jouw behandelend arts/verloskundige.

Tarieven
 Hoofd, gezicht, nek, schouders, rug30 min30 euro
 Volledige lichaam (aan te passen aan wensen)60 min48 euro
  • 21% BTW
  • Gebruik handdoeken
  • Verbruik olie
  • Kort gesprek (5- 10 min.) m.b.t. uw medische achtergrond (geldt alleen bij de eerste behandeling, de behandeling duurt in dit geval dus iets langer).
Wegens omstandigheden is Heerluk gesloten. Of en wanneer Heerluk weer opengaat in de toekomst, is op dit moment niet duidelijk. Heb je een nog geldige niet verzilverde cadeaubon, neem dan contact op via mail of whatsapp! Sluiten