Hoofdpijnmassage

Hoofdpijn, een (helaas) steeds meer voorkomende gezondheidsklacht. Meer dan 2 miljoen mensen in Nederland heeft zelf wel eens te maken met hoofdpijn en/of migraine. Voor veel mensen is hoofdpijn een belemmering in het dagelijks functioneren. De technieken die ik toepas, hebben als doel de klachten te verminderen of zelfs te voorkomen. Bij deze massage worden door middel van ontspannende strijkingen en drukpunttechnieken de bovenrug, schouders, nek, gezicht en hoofd gemasseerd met olie. Uiteraard kun je ook genieten van deze massage als je geen klachten hebt!

Belangrijk: Er wordt geen massage toegepast tijdens een migraine aanval. In het geval van migraines, wordt de massage alleen preventief ingezet. Zie ook ‘informatie’ voor meerdere uitzonderingen waarbij ik geen massages geef.

Tarieven
Rug, hoofd, nek, schouders, gezicht30 min30 euro
Hoofd, nek, schouders, gezicht60 min48 euro
In combinatie met lage rugpijnmassage60 min48 euro
In combinatie met ontspanningsmassage90 min68 euro
In combinatie met lage rugpijnmassage90 min68 euro

De tarieven zijn inclusief:

  • 21% BTW
  • Gebruik handdoeken
  • Verbruik olie
  • Kort gesprek (5- 10 min.) m.b.t. uw medische achtergrond (geldt alleen bij de eerste behandeling, de behandeling duurt in dit geval dus iets langer).
Wegens omstandigheden is Heerluk gesloten. Of en wanneer Heerluk weer opengaat in de toekomst, is op dit moment niet duidelijk. Heb je een nog geldige niet verzilverde cadeaubon, neem dan contact op via mail of whatsapp! Sluiten