Massagepraktijk 'Heerluk'

Willem Pijperstraat 62
1323 TL Almere (Muziekwijk- Route onderaan deze pagina)
Tel. : 06- 18361052 (Let op! Zonder bericht bel ik niet terug en anonieme nummers worden niet opgenomen.)
KvK nr.: 54997690
BTW nr.: NL001900879B52

 

  • Iedere werkdag bereikbaar van 10.00u-20.00u, woensdag tot 17.00u. 
  • Vanwege de aard van mijn werkzaamheden ben ik telefonisch vaak lastig bereikbaar. Bij het inspreken van een voicemail, bel ik terug. 
  • Mail, whatsapp of sms heeft mijn voorkeur, om langs elkaar heen bellen te vermijden.  
  • Ik reageer meestal binnen 12u-24u op een mailbericht, duurt het langer dan kan het zijn dat mijn antwoord in je spambox zit! Voeg info@heerluk.nl toe als contactpersoon in je mail inbox, dan komt mijn antwoord niet in de spam terecht. Is het weekend en je wilt een afspraak maken, dan kan het soms zijn dat ik na het weekend reageer. Heb je ondanks alles toch geen reactie gekregen, dan is dat geen onwil, maar waarschijnlijk een technisch mankement in de mail. Sms, app of bel dan voor de zekerheid.
  • Ik masseer alleen op afspraak.
  • Er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de buurt. Mijn praktijk bevindt zich ongeveer 7 minuten lopen vanaf Station Almere Muziekwijk.
 
LET OP! Voeg info@heerluk.nl toe aan je contactpersonen in je mailbox om te voorkomen dat mijn antwoord in je spambox belandt.

Stuur een email

15 maart t/m 5 april 2020: Wegens het protocol omtrent het Corona virus is Heerluk gesloten tot nader order. Ik bekijk het per week en zal uiteraard iedereen zoveel mogelijk persoonlijk benaderen of de geplande massage door kan gaan of niet. Excuses voor het ongemak. Sluiten